Accountor tukee tänä jouluna Mieli ry:tä

Accountor tukee tänä jouluna Mieli ry:tä

Accountor kantaa vastuun tänä poikkeuksellisena vuonna tukemalla mielenterveyttä edistäviä järjestöjä. 

Vuosi 2020 on ollut koronapandemian takia hyvin poikkeuksellinen useimmille yrittäjille. Pandemian vaikutus yhteiskuntaan on aiheuttanut ahdistusta, huolta ja stressiä monille sekä lisännyt mielenterveysongelmia ja -sairauksia. Olemmekin yhdessä asiakkaidemme kanssa päättäneet edesauttaa mielenterveystyötä tukemalla organisaatioita, jotka työskentelevät mielenterveyden edistämiseksi ja mielenterveyssairauksien ehkäisemiseksi.

Kukin Accountorin maaorganisaatio valikoi paikallisesti säätiön tai järjestön, jota tukea. Suomessa kohteenamme on MIELI, Suomen Mielenterveys ry, jonka perustehtävänä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy.

Accountorin palvelualuejohtaja Petri Mattila:

”Tänä vuonna moni meistä viettää erilaista joulua kuin aiemmin. Juhlimme kenties rauhallisemmissa merkeissä ja pienemmän piirin kesken kuin yleensä. Uskon silti, että pienemmilläkin teoilla voidaan luoda turvallinen ja lämmin joulun tunnelma meille kaikille.

Tänä poikkeuksellisena vuonna Accountor tukee MIELI ry:n työtä mielen terveyden edistämiseksi.

Toivotamme Sinulle ja läheisillesi oikein rauhallista joulun aikaa,
Petri Mattila sekä Accountor Go tiimi”

Varaa esittely ja kuule lisää Accountor Go -palvelumme hyödyistä juuri sinulle

 
  1. Täyttämällä yhteystietosi pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan
  2. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen
  3. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana. Avaa sähköpostiisi saamasi linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään.

Accountor Go -palvelu on kehitetty yhdessä yrittäjien kanssa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille (1-3 työntekijää, liikevaihto enintään 500t€). Helpolla ohjelmistolla pääset eroon papereiden pyörittämisestä, kirjanpitotiimi ja Accountorin lisäpalvelut tuovat leveät hartiat myös kasvaville yrityksille ja kiinteällä hinnoittelumallilla vältät yllätykset.

Tule asiakkaaksi nyt ja saat avauksen maksutta sekä ensimmäisen kuukauden kirjanpidon ilman veloitusta (säästösi vähintään 178 euroa).

  • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
  • Täytä numero muodossa 040 123 1234