Pienyritykselle ja toiminimelle suunniteltu tilitoimisto

Pienyritykselle ja toiminimelle suunniteltu tilitoimisto

Accountor Go on tilitoimistosi netissä

Palvelumme sisältää näppärän ohjelmiston sekä tilitoimiston avun.

Jos kirjanpidon tekeminen itse ei kiehdo, työ kannattaa ulkoistaa tilitoimistolle. Sujuva yhteistyö tilitoimiston kanssa antaa pienyrittäjälle enemmän aikaa keskittyä ydinosaamiseensa.

kirjanpito-palvelu-screenshot-2

Tilitoimisto huolehtii kuukausikirjanpidon koostamisesta, tilinpäätöksestä ja veroilmoituksen tekemisestä – yrittäjän kontolle jää vain materiaalien toimittaminen tilitoimiston kirjanpitäjälle.

Mikä on Accountor Go –tilitoimistopalvelu?

Yrittäjien arki on kiireistä, joten tilitoimiston kanssa asioimisen tulisi olla mahdollisimman joustavaa ja helppoa. Accountor Go on nimenomaan yksinyrittäjille ja pienille yrityksille suunniteltu kirjanpito- ja tilitoimistopalvelu, joka ei sisällä mitään turhia ominaisuuksia. Palvelu sopii niin toiminimelle kuin pienelle osakeyhtiöllekin.

Kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttöösi selaimessa ja mobiilissa toimivan helppokäyttöisen kirjanpito-ohjelman sekä tilitoimiston ammattikirjanpitäjän tuen. Tositteiden määrä ei vaikuta kirjanpidon kuukausihintaan.

Tutustu hinnastoon tarkemmin

Palvelua käyttävä yksinyrittäjä saa laskunsa suoraan ohjelmistoon, ja maksun jälkeen kirjaukset kohdistuvat automaattisesti kirjanpitoon. Sen jälkeen kirjaukset ovat reaaliaikaisesti sinun ja tilitoimiston nähtävillä.

kirjanpito-palvelu-screenshot-1

Kertyvät kuitit pystyt kuvaamaan suoraan sovelluksessa ja toimittamaan tilitoimistoon muutamalla sormenpyyhkäisyllä. Näin ollen pystyt hoitamaan kirjanpidon rutiineja sähköisesti omien töittesi ohessa.

Tilitoimistossa varmistetaan kirjaustesi oikeellisuus, jotta kaikki sujuu varmasti pykälien mukaan.

Tilitoimiston kirjanpitäjä on myös jatkuvasti puhelinsoiton päässä, jos sinulle tulee jotain kysyttävää yrityksesi kirjanpitoon liittyen.

Miksi käyttäisin Accountor Go –palvelua?

Harva yrittäjä haluaa käyttää kirjanpidon rutiineihin yhtään enempää aikaa kuin on pakko. Accountor Go -tilitoimistopalvelu tarjoaa pienelle yritykselle tai yksinyrittäjälle helpon keinon karsia kirjanpidon rutiineihin kuluvaa aikaa.

kirjanpito-palvelu-screenshot-3

Kun maksat laskusi ja toimitat kirjanpitomateriaalisi tilitoimistoon helppokäyttöisellä sovelluksella, sinun ei enää tarvitse tulostella ja etsiä tositteita, jotta voisit toimittaa ne tilitoimistoon paksussa kirjekuoressa kerran kuukaudessa. Tämä säästää tuntikaupalla aikaasi tuottavan työn tekemiseen.

Accountor Go –palvelu on suunniteltu yhteistyössä yksinyrittäjien kanssa. Näin ollen mukana ovat vain kaikki tarvittavat ominaisuudet, etkä tarvitse kirjanpitoalan tuntemusta oppiaksesi käyttämään ohjelmaa nopeasti.

Tutustu yksinyrittäjän käyttökokemuksiin!

Tilitoimisto, joka sopii yksinyrittäjälle tai pienelle yritykselle toimipaikasta ja yhtiömuodosta riippumatta

Jos yrityksessäsi on korkeintaan kaksi palkansaajaa ja haluat eroon paperirallista, Accountor Go saattaa hyvinkin olla tarpeisiisi soveltuva kirjanpito- ja tilitoimistopalvelu.

Yrityksesi toimipaikalla ei ole väliä – oli sijaintisi sitten Helsinki, Tampere, Turku tai joku pienempi paikkakunta, Accountor Go -palvelun käyttö onnistuu kaikilta yksinyrittäjiltä ja muutaman hengen pienyrityksiltä sijainnista riippumatta. Riittää, kun toimit Suomen rajojen sisäpuolella.

Myöskään yhtiömuodolla ei ole merkitystä palvelun käytön kannalta, vaan yrityksen koko ratkaisee. Valtaosa käyttäjistä on toiminimiä ja pieniä osakeyhtiöitä.

Mikäli tarvitset apua kirjanpitoon liittyen, saat tilitoimiston kirjanpitäjän kiinni sähköpostilla tai puhelimella. Palveluksessasi on koko Accountor Go –tiimi!

Pyydä ilmainen esittely palvelusta – Esittely ei sido sinua mihinkään.

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja, jolla on Suomessa lähes 30 erikokoista toimistoa ympäri maan. Niissä työskentelee yhteensä yli tuhat talousalan ammattilaista.

Varaa esittely ja kuule lisää Accountor Go -palvelumme hyödyistä juuri sinulle

 
  1. Täyttämällä yhteystietosi pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan
  2. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen
  3. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana. Avaa sähköpostiisi saamasi linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään.

Accountor Go -palvelu on kehitetty yhdessä yrittäjien kanssa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille (1-3 työntekijää, liikevaihto enintään 500t€). Helpolla ohjelmistolla pääset eroon papereiden pyörittämisestä, kirjanpitotiimi ja Accountorin lisäpalvelut tuovat leveät hartiat myös kasvaville yrityksille ja kiinteällä hinnoittelumallilla vältät yllätykset.

Tule asiakkaaksi nyt ja saat avauksen maksutta sekä ensimmäisen kuukauden kirjanpidon ilman veloitusta (säästösi vähintään 178 euroa).

  • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
  • Täytä numero muodossa 040 123 1234