Tutustu tarkemmin kirjanpitäjiisi

Yrityksesi taloushallinnosta huolehtii 25 hengen tiimi ammattitaitoisia kirjanpitäjiä, asiakaspalvelijoita ja taloushallinnon ammattilaisia.
Kun sinulla on kirjanpitoosi liittyen kysyttävää, voit olla varma että sooloyrittäjän taloushallinnon eri osa-alueen ammattilainen on aina saatavilla.

Heidi

Heidi on jokaisen yrittäjän ja työntekijän mieluisin henkilö. Hän hoitaa Accountor Go palvelun palkanlaskentaa. Heidi on juuri valmistunut tradenomiksi Laurea ammattikorkeasta taloushallinnon opinnoista. Vapaa-aika kuluu kuntosalilla tai kotona rentoutuen.

Anne

Anne on ollut mukana Accountor Go kirjanpito tiimissä lähes alusta asti. Anne onkin täten yksi ensimmäisistä Accountor Go-kirjanpitäjistä.

Eveliina

Eveliina on kirjanpitotiimin ilopilleri ja aina valmis auttamaan toimistolla. Huhujen mukaan Eveliina on toimistolla työntouhussa jo ennen auringon nousua. Vapaa-aika kuluu tanssiharrastuksen parissa ja kotona perheen kanssa.

Elena

Elena toimii kirjanpitäjänä Accountor Go tiimissä. Hän huolehtii että taloushallinnon tehtävät ja viranomaisilmoitukset tulee tehtyä oikea-aikaisesti. Vapaa-ajalla Elena viihtyy pitkäaikaisen taulunmaalaus-harrastuksen parissa.

Henri

Henri vastaa Accountor Go –asiakkuuksista sekä on mukana tuotekehityksessä. Henrin aamut alkavat usein toimistolla asiakkaiden viestien sekä kahvin merkeissä. Huhujen mukaan kahvia saattaa kulua aamun aikana useampi pannullinen.

Katriina

Katriina hoitaa asiakkaitensa taloushallinnolliset asiat ja auttaa aina mielellään niihin liittyvissä kysymyksissä. Hän on huumorintajuinen, tarkka ja täsmällinen, jonka takia hän on myös aina ensimmäisten joukossa toimistolla työtehtäviensä parissa. Vapaa-aika kuluu erilaisten urheiluharrastusten parissa.

Natalja

Natalja hoitaa taloushallinnon tehtävät kirjanpidosta tilinpäätökseen. Asiakkaiden ja työkavereiden ansiosta tunnen intohimoa alaani kohtaan. Olen "numeroihminen" ja huumorintajua löytyy. Vapaa-ajan vietän harrastamalla erilaista liikuntaa.

Angelica

Olen toisen vuoden opiskelija Amiedussa ja toimin Accountor Go -palvelussa kirjanpidon harjoittelijana. Vapaalla tykkään käydä kuntosalilla.

Annika

Annika on Pohjanmaan vahvistus Accountor Go -kirjanpitotiimille. Vapaa-aikana Annika tykkää käydä kuntosalilla spinningissä kuntoilemassa ja rauhoittua käsitöiden merkeissä kotona.

Katariina N

Jekaterina

Minna

Anna-Leena