Tutustu tarkemmin kirjanpitäjiisi

Yrityksesi taloushallinnosta huolehtii 16 hengen tiimi ammattitaitoisia kirjanpitäjiä ja taloushallinnon ammattilaisia.
Kun sinulla on kirjanpitoosi liittyen kysyttävää, voit olla varma että yksinyrittäjän taloushallinnon eri osa-alueen ammattilainen on aina saatavilla.

Heidi

Heidi on jokaisen yrittäjän ja työntekijän mieluisin henkilö. Hän hoitaa Accountor Go palvelun palkanlaskentaa. Heidi on juuri valmistunut tradenomiksi Laurea ammattikorkeasta taloushallinnon opinnoista. Vapaa-aika kuluu kuntosalilla tai kotona rentoutuen.

Katja

Katja on yksi ensimmäisistä Accountor Go -kirjanpitäjistä. Katja vastailee usein asiakkaiden haastavampiin taloushallinnon kysymyksiin. Katjan löytää toimistolta jo varhain aamulla kukon laulun aikaan. Vapaa-ajalla Katja viihtyy kuntosalilla ja luonnossa esimerkiksi vaeltamassa tuntureilla tai kävelemässä lähi maastossa.

Anne

Anne on ollut mukana Accountor Go kirjanpito tiimissä lähes alusta asti. Anne onkin täten yksi ensimmäisistä Accountor Go-kirjanpitäjistä.

Eveliina

Eveliina on kirjanpitotiimin ilopilleri ja aina valmis auttamaan toimistolla. Huhujen mukaan Eveliina on toimistolla työntouhussa jo ennen auringon nousua. Vapaa-aika kuluu tanssiharrastuksen parissa ja kotona perheen kanssa.

Susanna

Olen kolmannen vuoden kaksoistutkinto-opiskelija Business Gollege Helsingissä ja toimin kirjanpidon harjoittelijana Accountor Go -palvelussa.

Elena

Elena toimii kirjanpitäjänä Accountor Go tiimissä. Hän huolehtii että taloushallinnon tehtävät ja viranomaisilmoitukset tulee tehtyä oikea-aikaisesti. Vapaa-ajalla Elena viihtyy pitkäaikaisen taulunmaalaus-harrastuksen parissa.

Henri

Henri vastaa Accountor Go –asiakkuuksista sekä on mukana tuotekehityksessä. Henrin aamut alkavat usein toimistolla asiakkaiden viestien sekä kahvin merkeissä. Huhujen mukaan kahvia saattaa kulua aamun aikana useampi pannullinen.

Juho

Juho toimii Accountor Go:n palvelupäällikkönä ja vastaa koko Accountor Go:n palvelutuotannosta sekä on mukana tuotekehityksessä. Juho on ollut mukana Accountor Go:n –kehittämisessä alusta alkaen ja häneltä löytyy vastaus kysymykseen kuin kysymykseen. Työpaikan ulkopuolella Juhon aika kuluu talvisin jäähallilla valmentamassa jääkiekkoa ja kesällä golf-kentällä palloja etsien.

Katriina

Katriina hoitaa asiakkaitensa taloushallinnolliset asiat ja auttaa aina mielellään niihin liittyvissä kysymyksissä. Hän on huumorintajuinen, tarkka ja täsmällinen, jonka takia hän on myös aina ensimmäisten joukossa toimistolla työtehtäviensä parissa. Vapaa-aika kuluu erilaisten urheiluharrastusten parissa.

Natalja

Natalja hoitaa taloushallinnon tehtävät kirjanpidosta tilinpäätökseen. Asiakkaiden ja työkavereiden ansiosta tunnen intohimoa alaani kohtaan. Olen "numeroihminen" ja huumorintajua löytyy. Vapaa-ajan vietän harrastamalla erilaista liikuntaa.

Ksenia

Ksenia toiminut Accountor Go -tiimissä nyt noin vuoden ajan. "Autan mielelläni kaikkia asiakkaita taloushallinnon eri aihealueissa ja kysymyksissä. Pidän täsmällisestä tiedosta ja tykkään numeroista, etenkin siitä miten numerot kertovat yrityksestä ja sen tilanteesta. Vapaa-ajallani harrasta Fitnessiä kuntosalilla ja ruoan laittamista."

Iina

Olen kohta valmistuva Amiedun taloushallinnon opiskelija ja toimin Accountor Go -palvelussa kirjanpidon harjoittelijana. Vapaa-ajalla aika kuluu pitkälti perheen parissa kotona rentoutuen.

Tuomas

Tuomas vastaa Accountor Go liiketoiminnasta ja hänet löytää usein Excelin tai PowerPointin äärestä analysoimassa asiakasmäärän, asiakastyytyväisyyden tai palvelun kehittymistä. Numeroiden lisäksi Tuomas innostuu myös luovasta pohdinnasta ja tulevaisuuden visioinnista. Vapaa-ajallaan Tuomas siirtää sormensa näppäimistöltä pianon koskettimiin.

Angelica

Olen toisen vuoden opiskelija Amiedussa ja toimin Accountor Go -palvelussa kirjanpidon harjoittelijana. Vapaalla tykkään käydä kuntosalilla.

Annika

Annika on Pohjanmaan vahvistus Accountor Go -kirjanpitotiimille. Vapaa-aikana Annika tykkää käydä kuntosalilla spinningissä kuntoilemassa ja rauhoittua käsitöiden merkeissä kotona.