Parturi-kampaajan kirjanpito Go -palvelulla

Parturi-kampaajan kirjanpito Go -palvelulla

Parturi-kampaaja Tytti Aumala hyvästeli paperilaskut ja ihastui Accountor Go –palvelun kätevyyteen.


Muovaamon Tytti Aumala elää yrittäjän elämää. Lomaa pidetään silloin, kun sesonki ei ole kuumimmillaan. Tytin kesäloma on lyhyt, koska suomalaiset haluavat pitää hiuskuontalonsa kunnossa kesän riennoissa.

– Varsinkin miehet päivittävät tänä päivänä lookkiaan usein, hän kertoo.

Tänä vuonna Tytillä tulee täyteen 10 vuotta yrittäjänä. Siinä ajassa ehtii ehostaa monta asiakasta, mutta myös pyöritellä yrittäjälle tuttuja paperitöitä. Paperilaskut, viitenumerot ja kirjanpitäjäkirjeet ovat totta vie tulleet tutuksi.

– Kirjanpito on kampaaja-alalla tosi selkeää, mutta kaikki ylimääräinen paperityö on turhaa.

Kirjanpidon kehittäminen ei kuulunut Tytin suunnitelmiin, kunnes hän sai kutsun Accountor Go –testiryhmään.

Testiryhmä koostui eri toimialojen yrittäjistä, kuten kauneudenhoitoalan ammattilaisista ja taksikuskeista. Ryhmä antoi kuluneen vuoden aikana aktiivisesti palautetta ja kehitysehdotuksia siitä, mihin uuden aikakauden kirjanpitopalvelua pitäisi kehittää.

Palvelu on nyt saatettu valmiiksi yhteistyössä eri toimialojen yrittäjien kanssa. Heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen palvelusta saatiin mahdollisimman helppokäyttöinen. Nimekseen se sai Accountor Go.

– Oli tosi kiva olla kehityksessä osallisena. Yrittäjänä tärkeää on tehdä asiat mahdollisimman kätevästi, joten siitä antaa mielellään palautetta. Nyt jatkan palvelun tyytyväisenä käyttäjänä.

Tytin kirjanpito ennen

 1. Paperilaskujen läpikäynti
 2. Laskujen maksu verkkopankissa
 3. Tiliotteen tulostaminen
 4. Maksutapahtumien yhdistely laskuihin
 5. Käteiskuittien säilyttäminen, niputtaminen ja selitteiden lisääminen
 6. Tietojen toimittaminen kirjanpitäjälle
 7. Kirjanpitäjä koostaa materiaaleista kuukausikirjanpidon
 8. VALMIS

Tytin kirjanpito nyt

 1. Sovelluksessa maksettu lasku kohdistuu suoraan kirjanpitoon
 2. Sovelluksessa kuvattu kuitti kohdistetaan suoraan tilitapahtumiin
 3. Kirjanpitäjä varmistaa kirjaukset ja hoitaa kuukausikirjanpidon
 4. VALMIS

”Tosi selkeä palvelu”

– Paras ominaisuus on, että suurimman osan laskuista saa suoraan ohjelmaan ja siitä kätevästi maksuun, Tytti sanoo

Ja jos lasku tai kuitti tulee paperisena, saa sen helposti kuvattua omalla puhelimella tai tabletilla, ja lähettää siitä suoraan kirjanpitäjälle.

– Ohjelmassa on kameran kuva ja siitä näppäät kuvan. Siitä kuva liitetään laskuun ja kirjataan tarvittavat tiedot. Todella helppoa.

Accountor Go -palvelussa on mahdollisuus pitää puhelimitse yhteyttä kirjanpitäjään, jos epäselviä tilanteita tulee. Tytti ei tosin ole kirjanpitäjän apua tähän mennessä paljoa tarvinnut.

– Kaikki on sujunut niin hyvin, ettei kysymyksiä ole juuri tullut. Mutta aina on tärkeää, että voi saada pätevää neuvontaa yhdestä numerosta.

Varaa esittely ja kuule lisää Accountor Go -palvelumme hyödyistä juuri sinulle

 
 1. Täyttämällä yhteystietosi pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan
 2. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen
 3. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana. Avaa sähköpostiisi saamasi linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään.

Accountor Go -palvelu on kehitetty yhdessä yrittäjien kanssa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille (1-3 työntekijää, liikevaihto enintään 500t€). Helpolla ohjelmistolla pääset eroon papereiden pyörittämisestä, kirjanpitotiimi ja Accountorin lisäpalvelut tuovat leveät hartiat myös kasvaville yrityksille ja kiinteällä hinnoittelumallilla vältät yllätykset.

Tule asiakkaaksi nyt ja saat avauksen maksutta sekä ensimmäisen kuukauden kirjanpidon ilman veloitusta (säästösi vähintään 178 euroa).

 • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
 • Täytä numero muodossa 040 123 1234