Näin toimii kuukausi Go -palvelulla

Go on helpoin tapa hoitaa sooloyrittäjän kirjanpito. Tässä kerromme miksi ja miten tyypillinen kuukausi Go -palvelun käyttöä sujuu.

Varaa ilmainen esittely

Päivittäiset rutiinit

Tee ja lähetä laskuja asiakkaillesi

Laskutusohjelma sisältyy palveluun. Voit tehdä ja lähettää laskuja verkkolaskuina, sähköpostilla tai perinteisesti paperisena. Asiakkaidesi maksaessa laskunsa laskulle automaattisesti luotavalla viitenumerolla, suoritukset kohdistuvat automaattisesti oikeisiin laskuihin. Kätevää!

Voit käyttää palvelua missä tahansa

Tee vaikka laskuja älypuhelimellasi kahvitauolla.

Kuvaa kuitit

Kuvaa kuittisi aina saadessasi kuitin käteesi. Ne pysyvät hyvässä järjestyksessä ja on helppo toimittaa kirjanpitäjällesi. Et tarvitse erillistä mobiilisovellusta. Koko taloushallintosi toimii millä tahansa nettiselaimella. Myös puhelimessasi.

Vastaanota verkkolaskuja

Saat verkkolaskuosoitteen, johon vastaanotat laskut. Ne on helppo maksaa ja toimittaa kirjanpitoon. Voit myös lisätä paperiset laskut maksettavaksi. Maksa kaikki laskut suoraan ohjelmasta. Maksamasi laskut on samalla automaattisesti valmiita kirjanpitoosi.

Viikottaiset rutiinit

Liitä kuitit tiliotteen tilitapahtumiin

Kuvaamistasi kuiteista ei tarvitse syöttää summia tai muita yksityiskohtia. Liität vain kuvaamasi kuitit pankkiyhteydellä päivitettäviin tilitapahtumiin.

Kuukausittaiset rutiinit

Lähetä aineistot kirjanpitäjällesi

Kuukauden vaihduttua lähetät keräämäsi aineistot tuloistasi ja kuluistasi kirjanpitäjällesi. Hän tekee aineiston pohjalta kirjanpitosi.

Satunnaisesti vastaan tulevia tilanteita

Laskun korjaaminen

Virheitä sattuu! Onneksi voit helposti korjata laskun. Avaa lasku muokattavaksi, korjaa haluamasi kohdat ja lähetä lasku uudelleen.

Varaa ilmainen esittely
Ei määräaikaa, ei sitoumuksia, ei luottokorttia.

Sähköinen mutta henkilökohtainen

Paras hyöty molemmista tavoista tehdä kirjanpitosi

Kuvaa, maksa, toimita

Sähköisen taloushallinnon
tehokkuus ja helppous


Kuvaa kuitit, lähetä myyntilaskut, maksa ostolaskut ja seuraa taloudellsista tilannettasi yhdestä työkalusta missä ja milloin tahansa.​
Me hoidamme loput.​
Ei enää kuittirumbaa, paperisalsaa ja monen työkalun bändiä.​
Tehokasta taloushallintoa mobiilissa

Apunasi arjessa

Henkilökohtaisen kirjanpidon
tuki ja turva


Olemme mukanasi, missä ikinä liikutkaan. Oikeat ihmiset hoitavat kirjanpidon, joten voit olla varma siitä, että kaikki menee oikein.
Unohda siis tositteiden postittamiset ja kuittikassin raahaamiset.
Kirjanpitäjällä on aina pääsy kirjanpitoaineistoon.​
Kirjanpitäjän tuki kuuluu palveluun

Selkokieliset raportit

Lisäpalveluna Oivallusraportti 10 €/kk


Useat yrittäjät kokevat perinteisen tulos- ja taseraportin hahmottamisen hankalaksi. Oivallusraportti muuttaa taloushallinnon tunnusluvut ”selkokielisiksi”. Teemme sinulle tunnuslukujen perusteella sanallisia huomioita ja kehitysehdotuksia siitä, mitä luvut tarkoittavat ja mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

Voit tilata Oivallusraportin kylkeen myös Talousapu-palvelun, jossa saat neuvontaa toivomassasi asiassa talousammattilaiseltamme.

Lue lisää Oivallusraportti- ja Talousapu-lisäpalveluistamme: OIVALLUSRAPORTTI JA TALOUSAPU (PDF).

Oivallusraportti esimerkkiasiakas

Varaa esittely ja kuule lisää Accountor Go -palvelumme hyödyistä juuri sinulle

  1. Täyttämällä yhteystietosi pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan
  2. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen
  3. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana. Avaa sähköpostiisi saamasi linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään.

Accountor Go -palvelu on kehitetty yhdessä yrittäjien kanssa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille (1-3 työntekijää, liikevaihto enintään 500t€). Helpolla ohjelmistolla pääset eroon papereiden pyörittämisestä, kirjanpitotiimi ja Accountorin lisäpalvelut tuovat leveät hartiat myös kasvaville yrityksille ja kiinteällä hinnoittelumallilla vältät yllätykset.

Tule asiakkaaksi nyt ja saat avauksen maksutta sekä ensimmäisen kuukauden kirjanpidon ilman veloitusta (säästösi vähintään 178 euroa).

  • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
  • Täytä numero muodossa 040 123 1234

Taloushallintosi ammattilaiset

Haluatko oikeasti vastata kirjanpitosi ja taloushallintosi hoitamisesta yksin?
Anna sen sijaan 16 hengen ammattitaitoisen kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilaisen hoitaa se ja nuku yösi rauhassa.
Yrityksellesi sopivin kirjanpitäjä hoitaa juoksevan kirjanpidon ja kussakin taloushallintosi erikoistilanteessa tiimistä löytyy paras asiantuntija.