Kirjanpito

Tilinpäätös toiminimelle tai pienelle osakeyhtiölle – milloin se on pakollinen ja mitä se maksaa?

Kalenterivuoden kääntyminen loppusuoralle tarkoittaa useimmille yrityksille tilikauden päättymistä ja tilinpäätökseen valmistautumista. Monille uusille toiminimiyrittäjille tilinpäätöksen merkitys ja tarpeellisuus saattavat kuitenkin olla aavistuksen verran hämäränpeitossa.

Lue koko artikkeli

Tilitoimiston vaihto – 3 tilannetta joissa sitä kannattaa harkita vakavasti

Tilitoimiston vaihto tai kirjanpitäjän vaihtaminen on asia, joka pyörinee aika ajoin monen yksinyrittäjän mielessä. Usein vaihto jää kuitenkin toteuttamatta tai ainakin sitä pitkitetään tarpeettomasti.

Lue koko artikkeli

Kolme myyttiä taloushallinnon sähköistämisestä

Yksinyrittäjän arki on kiireistä, ja varsinkin ajankäytön kanssa saa olla jatkuvasti tarkkana. Markkinointiin ei välttämättä aina löydy aikaa ja myyntiä ei synny. Tulot on saatettu arvioida yläkanttiin ja jostain ilmaantuu yllättäviä menoeriä.

Lue koko artikkeli

Lataa ilmainen pohja yhdenkertaiseen kirjanpitoon sinulle sopivassa muodossa

Pohja toimii sekä Excelissä että Google Sheetissä. Lataaminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään.   Google Spreadsheet Excel   Google Sheets versio avataan lukittuna. ÄLÄ pyydä tiedoston muokkausoikeutta. Tallenna siitä kopio omaan Driveen, jolloin pääset vapaasti muokkaamaan ja käyttämään pohjaa. Excel-tiedosto toimii ainakin Microsoft Excel 2016-versiossa. Mac-laitteilla on yhteensopivuusongelmia johtuen Excelin erilaisuudesta. Tässä tapauksessa suositellaan käyttämään Google […]

Lue koko artikkeli

Yhdenkertainen kirjanpito – ilmainen excel pohja tai kirjanpito palveluna?

Tarjoamme molemmat! Saat meiltä käyttöösi ilmaisen excel pohjan yhdenkertaisen kirjanpidon tekemiseen tai kiinteähintaisen kirjanpidon palveluna (89 € / kk) sisältäen ammattikirjanpitäjän sekä helppokäyttöisen työkalun

Lue koko artikkeli