Kirjanpito-ohjelma toiminimelle tai yksinyrittäjälle

Helppo kirjanpito-ohjelma + ammattikirjanpitäjän koostama kuukausikirjanpito nyt kiinteään kuukausihintaan!

Varaa ilmainen esittely

Maksa laskut, kuvaa kuitit ja näe taloustilanteesi samasta paikasta

Helppo kirjanpito-ohjelma toiminimille ja muille yksinyrittäjille

Helppokäyttöinen selainpohjainen ohjelma

Kirjanpito-ohjelman hyödyt


Hyvän kirjanpito-ohjelman tarkoitus on vapauttaa sinut rutiinitöistä. Nimenomaan toiminimien ja muiden yksinyrittäjien tarpeisiin suunnitellussa Accountor Go -kirjanpito-ohjelmassa kirjanpito on kytketty suoraan yrittäjän pankkitiliin. Saat laskut suoraan helppokäyttöiseen kirjanpito-ohjelmaan, ja ohjelman kautta maksettu lasku kohdistuu suoraan kirjanpitoosi.
Tehokasta taloushallintoa mobiilissa

Kirjanpitäjä varmistaa, että kaikki sujuu oikein

Sisältää kirjanpitäjän avun


Huomaa, että kiinteään kuukausihintaan kuuluu sähköisen kirjanpito-ohjelman lisäksi tilitoimistomme ammattikirjanpitäjä, joka kuukausikirjanpidon lisäksi huolehtii alv-laskennasta ja kausiveroilmoituksesta. Et siis ole kirjanpidon kanssa oman onnesi nojassa, vaan kirjanpidon ammattilainen varmistaa, että kaikki sujuu varmasti oikein.
Kirjanpitäjän tuki kuuluu palveluun

Selkokieliset raportit

Lisäpalveluna Oivallusraportti 10 €/kk


Useat yrittäjät kokevat perinteisen tulos- ja taseraportin hahmottamisen hankalaksi. Oivallusraportti muuttaa taloushallinnon tunnusluvut ”selkokielisiksi”. Teemme sinulle tunnuslukujen perusteella sanallisia huomioita ja kehitysehdotuksia siitä, mitä luvut tarkoittavat ja mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

Voit tilata Oivallusraportin kylkeen myös Talousapu-palvelun, jossa saat neuvontaa toivomassasi asiassa talousammattilaiseltamme.

Lue lisää Oivallusraportti- ja Talousapu-lisäpalveluistamme: OIVALLUSRAPORTTI JA TALOUSAPU (PDF).

Oivallusraportti esimerkkiasiakas

Accountor Go kokemuksia

"Se on parhaimmillaan niin, ettei mun tarvii miettiä sitä [taloushallintoa] ollenkaan". Näin kuvailee valokuvaaja Lari Järnefelt omaa taloushallintoaan ja kirjanpitoa. Hän käyttää Accountor Go -palvelua yhdessä Isoltan laskutusohjelman kanssa. Kaikki aineisto liikkuu sähköisessä muodossa kirjanpitoon muutaman napin painalluksella.

Lue koko artikkeli

Vastaanota verkkolaskuja

Saat verkkolaskuosoitteen, johon vastaanotat laskut. Ne on helppo maksaa ja toimittaa kirjanpitoon. Myös paperiset laskut voit kuvata ja lisätä maksettavaksi näppärästi.

Kuvaa kuitit ja liitä ne tilitapahtumiisi

Kuvaa kuittisi kuittisovelluksella aina saadessasi kuitin käteesi. Ne pysyvät hyvässä järjestyksessä ja on helppo toimittaa kirjanpitäjällesi.

Toimita kirjanpitäjällesi tieto myynneistäsi

Lisää myyntiraportti laskutus- kassa tai verkkokauppajärjestelmästä lähetettäväksi kirjanpitäjällesi. Ei sen monimutkaisempaa!

Lähetä aineistot kirjanpitäjällesi

Kuukauden vaihduttua lähetät keräämäsi aineistot tuloistasi ja kuluistasi kirjanpitäjällesi. Hän tekee aineiston pohjalta kirjanpitosi. Samalla näet arvion arvonlisäverostasi.

Varaa ilmainen esittely
Ei määräaikaa, ei sitoumuksia, ei luottokorttia.

Sisältäen tilitoimistomme ammattikirjanpitäjän avun

Kirjanpito-ohjelma kiinteään kuukausihintaan

Toiminimi/osakeyhtiö
hinta alkaen vain

89

€ / kk
+ alv

 • Ostolaskujen vastaanotto ja maksaminen
 • Kuittien kuvaaminen kännykällä
 • Tilitapahtumien seuranta ja käsittely
 • Ammattikirjanpitäjän tekemä kirjanpito
 • ALV-laskenta ja kausiveroilmoitus

Accountor Go on kirjanpito-ohjelma yksinyrittäjille

Kirjanpito kuuluu jokaisen yrittäjän pakollisiin rutiineihin, mutta harva varsinaisesti nauttii siihen liittyvistä paperitöistä.

Hyvä ja riittävän helppo kirjanpito-ohjelma onkin omiaan säästämään yrittäjän hermoja ja vapauttamaan lisää aikaa tuottavan työn tekemiseen.

Markkinoilla on nykyään saatavilla paljon toiminimille ja muille yksinyrittäjille soveltuvia, helppokäyttöisiä kirjanpito-ohjelmia, jotka toimivat verkossa niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Taloushallinnon automatisoitumisen myötä tällaiset ohjelmat ovat myös paljon halvempia kuin vielä joitain vuosia sitten. Esimerkiksi Accountor Go maksaa 89 tai 129 euroa kuukaudessa yritysmuodosta riippuen – tutustu hinnastoon tarkemmin tästä.

Mitkä ovat kirjanpito-ohjelman hyödyt toiminimelle tai yksinyrittäjälle?

Jos pohdit, mitä hyötyä kirjanpito-ohjelmasta voisi sinulle olla, mieti kirjanpitoon liittyviä töitäsi tällä hetkellä. Niihin saattaa kuulua muun muassa:

 • paperisten laskujen läpikäyntiä ja maksamista verkkopankissa,
 • maksutapahtumien yhdistelyä laskuihin,
 • tiliotteiden tulostamista,
 • kuittien etsimistä, niputtamista ja kuittitietojen kirjaamista.

Hyvän kirjanpito-ohjelman tarkoitus on vapauttaa sinut yllä mainituista rutiinitöistä.

Nimenomaan toiminimien ja muiden yksinyrittäjien tarpeisiin suunnitellussa Accountor Go -kirjanpito-ohjelmassa kirjanpito on kytketty suoraan yrittäjän pankkitiliin.

Saat suurimman osan laskuistasi suoraan helppokäyttöiseen kirjanpito-ohjelmaan, ja ohjelman kautta maksettu lasku kohdistuu suoraan kirjanpitoosi.

Parturi-kampaajan kirjanpito Go -palvelulla

Tänä vuonna Tytillä tulee täyteen 10 vuotta yrittäjänä. Siinä ajassa ehtii ehostaa monta asiakasta, mutta myös pyöritellä yrittäjälle tuttuja paperitöitä. Paperilaskut, viitenumerot ja kirjanpitäjäkirjeet ovat totta vie tulleet tutuksi.

Lue koko artikkeli

Sano hyvästit paperityölle

Paperilla tulevat laskut sekä kuitit voit kuvata puhelimella ja toimittaa muutamalla sormenpyyhkäisyllä kirjanpitäjälle. Tällöin kirjanpitoa tulee tehtyä melkeinpä huomaamattomasti päivittäisten töiden ohessa.

Jotta kaikki sujuu varmasti oikein, kirjanpitäjä varmistaa sovelluksella toimittamiesi materiaalien oikeellisuuden ja hoitaa kuukausikirjanpidon. Mahdollisten ongelmien koittaessa voit myös aina soittaa kirjanpitäjällesi.

Kirjanpito-ohjelmaa käyttämällä yksinyrittäjä pääsee siis eroon paperitositteiden ja -kuittien käsittelyyn tuhraantuvasta ajasta.

Lisäksi kirjanpito pysyy koko ajan reaaliaikaisena ja näet yrityksesi rahatilanteen missä ja milloin tahansa.

Helppokäyttöinen selainpohjainen ohjelma

Kirjanpito-ohjelmia saatetaan monesti pitää toiminimien tai muiden yksinyrittäjien kannalta liian monimutkaisina ja vaikeakäyttöisinä.

Vielä joitain vuosia sitten tämä oli vähintäänkin osatotuus, ja monet kirjanpito-ohjelmat sisälsivät pienyrittäjän kannalta kymmeniä täysin turhia toimintoja.

Taloushallinnon sähköistymisen myötä ohjelmia on kuitenkin alettu yhä enemmän suunnata myös yksinyrittäjille – samalla ohjelmistoista on riisuttu kaikki heidän kannaltaan turhat ominaisuudet pois.

Yksinyrittäjän kannalta olennaista on ymmärtää, että tällaisia ohjelmia käyttääkseen ei tarvitse olla kirjanpidon tai taloushallinnon ammattilainen.

Riittää, kun sinulla on käytössäsi puhelin, tabletti tai tietokone, jolla voit hoitaa kirjanpidon rutiinityöt helposti netissä.

Kerrataan vielä lyhyesti yrittäjille suunnatun sähköisen kirjanpito-ohjelman hyödyt:

 • saat jättää hyvästit paperityölle; maksat laskusi ja kuvaat kuittisi suoraan ohjelmassa,
 • kirjanpito pysyy jatkuvasti ajan tasalla ja näet yrityksesi taloustilanteen koska tahansa,
 • sinulle vapautuu enemmän aikaa varsinaisten töiden tekemiseen.

Ota siis verkossa toimiva, helppo kirjanpito-ohjelma avuksesi ja voit keskittyä niihin töihin, joista sinulle maksetaan!

Varaa esittely ja kuule lisää Accountor Go -palvelumme hyödyistä juuri sinulle

 1. Täyttämällä yhteystietosi pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan
 2. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen
 3. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana. Avaa sähköpostiisi saamasi linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään.

Accountor Go -palvelu on kehitetty yhdessä yrittäjien kanssa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille (1-3 työntekijää, liikevaihto enintään 500t€). Helpolla ohjelmistolla pääset eroon papereiden pyörittämisestä, kirjanpitotiimi ja Accountorin lisäpalvelut tuovat leveät hartiat myös kasvaville yrityksille ja kiinteällä hinnoittelumallilla vältät yllätykset.

Tule asiakkaaksi nyt ja saat avauksen maksutta sekä ensimmäisen kuukauden kirjanpidon ilman veloitusta (säästösi vähintään 178 euroa).

 • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
 • Täytä numero muodossa 040 123 1234

Et ole kirjanpidon kanssa oman onnesi nojassa

Kirjanpidon ammattilaiset varmistavat että kaikki sujuu varmasti oikein