Kirjanpito-ohjelma toiminimelle tai yksinyrittäjälle

Helppo kirjanpito-ohjelma + ammattikirjanpitäjän koostama kuukausikirjanpito ja tilinpäätös nyt kiinteään 80 euron kuukausihintaan!

Hyödynnä ilmainen kuukausi  »

Accountor Go on kirjanpito-ohjelma yksinyrittäjille

Maksa laskut, kuvaa kuitit ja näe taloustilanteesi samasta paikasta.

Helppo kirjanpito-ohjelma toiminimille ja muille yksinyrittäjille – säästät aikaa, rahaa ja hermoja

Kirjanpito kuuluu jokaisen yrittäjän pakollisiin rutiineihin, mutta harva varsinaisesti nauttii siihen liittyvistä paperitöistä.

Hyvä ja riittävän helppo kirjanpito-ohjelma onkin omiaan säästämään yrittäjän hermoja ja vapauttamaan lisää aikaa tuottavan työn tekemiseen.

Kirjanpito kiinteään kuukausihintaan – sisältäen kirjanpitäjän avun

Markkinoilla on nykyään saatavilla paljon toiminimille ja muille yksinyrittäjille soveltuvia, helppokäyttöisiä kirjanpito-ohjelmia, jotka toimivat verkossa niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Taloushallinnon automatisoitumisen myötä tällaiset ohjelmat ovat myös paljon halvempia kuin vielä joitain vuosia sitten. Esimerkiksi Accountor Go maksaa 80 € per kuukausi – tutustu hinnastoon tästä.

Huomaa, että kiinteään kuukausihintaan kuuluu sähköisen kirjanpito-ohjelman lisäksi tilitoimistomme ammattikirjanpitäjä, joka kuukausikirjanpidon lisäksi huolehtii tilinpäätöksen ja veroilmoituksen tekemisestä.

Et siis ole kirjanpidon kanssa oman onnesi nojassa, vaan kirjanpidon ammattilainen varmistaa, että kaikki sujuu varmasti oikein.

Voit kokeilla Accountor Go -palvelua ilmaiseksi ensimmäiset 30 päivää. Sen jälkeen hinnoittelu pysyy kiinteänä, eli tiedät aina kirjanpidon kustannukset etukäteen.

Mitkä ovat kirjanpito-ohjelman hyödyt toiminimelle tai yksinyrittäjälle?

Jos pohdit, mitä hyötyä kirjanpito-ohjelmasta voisi sinulle olla, mieti kirjanpitoon liittyviä töitäsi tällä hetkellä. Niihin saattaa kuulua muun muassa:

  • paperisten laskujen läpikäyntiä ja maksamista verkkopankissa,
  • maksutapahtumien yhdistelyä laskuihin,
  • tiliotteiden tulostamista,
  • kuittien etsimistä, niputtamista ja kuittitietojen kirjaamista.

Hyvän kirjanpito-ohjelman tarkoitus on vapauttaa sinut yllä mainituista rutiinitöistä.

Nimenomaan toiminimien ja muiden yksinyrittäjien tarpeisiin suunnitellussa Accountor Go -kirjanpito-ohjelmassa kirjanpito on kytketty suoraan yrittäjän pankkitiliin.

Saat suurimman osan laskuistasi suoraan helppokäyttöiseen kirjanpito-ohjelmaan, ja ohjelman kautta maksettu lasku kohdistuu suoraan kirjanpitoosi.

Sano samalla hyvästit paperityölle

Paperilla tulevat laskut sekä kuitit voit kuvata puhelimella ja toimittaa muutamalla sormenpyyhkäisyllä kirjanpitäjälle. Tällöin kirjanpitoa tulee tehtyä melkeinpä huomaamattomasti päivittäisten töiden ohessa.

Jotta kaikki sujuu varmasti oikein, kirjanpitäjä varmistaa sovelluksella toimittamiesi materiaalien oikeellisuuden ja hoitaa kuukausikirjanpidon. Mahdollisten ongelmien koittaessa voit myös aina soittaa kirjanpitäjällesi.

Kirjanpito-ohjelmaa käyttämällä yksinyrittäjä pääsee siis eroon paperitositteiden ja -kuittien käsittelyyn tuhraantuvasta ajasta.

Lisäksi kirjanpito pysyy koko ajan reaaliaikaisena ja näet yrityksesi rahatilanteen missä ja milloin tahansa.

Helppokäyttöinen selainpohjainen ohjelma

Kirjanpito-ohjelmia saatetaan monesti pitää toiminimien tai muiden yksinyrittäjien kannalta liian monimutkaisina ja vaikeakäyttöisinä.

Vielä joitain vuosia sitten tämä oli vähintäänkin osatotuus, ja monet kirjanpito-ohjelmat sisälsivät pienyrittäjän kannalta kymmeniä täysin turhia toimintoja.

Taloushallinnon sähköistymisen myötä ohjelmia on kuitenkin alettu yhä enemmän suunnata myös yksinyrittäjille – samalla ohjelmistoista on riisuttu kaikki heidän kannaltaan turhat ominaisuudet pois.

Yksinyrittäjän kannalta olennaista on ymmärtää, että tällaisia ohjelmia käyttääkseen ei tarvitse olla kirjanpidon tai taloushallinnon ammattilainen.

Riittää, kun sinulla on käytössäsi puhelin, tabletti tai tietokone, jolla voit hoitaa kirjanpidon rutiinityöt helposti netissä.

Kerrataan vielä lyhyesti yrittäjille suunnatun sähköisen kirjanpito-ohjelman hyödyt:

  • saat jättää hyvästit paperityölle; maksat laskusi ja kuvaat kuittisi suoraan ohjelmassa,
  • kirjanpito pysyy jatkuvasti ajan tasalla ja näet yrityksesi taloustilanteen koska tahansa,
  • sinulle vapautuu enemmän aikaa varsinaisten töiden tekemiseen.

Ota siis verkossa toimiva, helppo kirjanpito-ohjelma avuksesi ja voit keskittyä niihin töihin, joista sinulle maksetaan!

Hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa!

Kokeile palvelua ja hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa. Jätä yhteystietosi ja sovi aika 15 minuutin esittelylle. Näytämme miten palvelu toimii, vastaamme kysymyksiisi ja luomme sinulle käyttäjätunnukset.

Tarjous koskee vain uusia Accountor Go asiakkaita.