Vaihda tilitoimistoa ja saat bisneksesi luistamaan!

Ammattikirjanpitäjän tuki ja näppärä ohjelmisto laskujen maksamiseen ja kuittien kuvaamiseen.

Pyydä ilmainen esittely  »

Vaihda tilitoimistoa - ota Accountor Go käyttöön!

Ammattikirjanpitäjän tuki ja näppärä ohjelmisto laskujen maksamiseen ja kuittien kuvaamiseen.

Maksa laskut ja seuraa talouttasi

Maksa kaikki laskusi suoraan palvelun kautta, jolloin tilitapahtumat kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon. Seuraa yrityksesi taloutta vaikka puhelimesta!

Kokonainen tiimi palveluksessasi

Kuukausihintaan sisältyy sekä yrittäjälle suunnattu työkalu että ammattikirjanpitäjä, joka auttaa ja neuvoo aina tarpeen tullen.

Sano hyvästit paperityölle

Ei enää hukattuja kuitteja tai paperilaskuja. Kuvaa kaikki kuitit älypuhelimellasi, maksa laskut napin painalluksella.

1. Alusta asti toiminimelle ja yksinyrittäjälle suunniteltu

Accountor Go on alusta asti yksinyrittäjille suunniteltu palvelu. Yhtiömuodolla ei niinkään ole merkitystä, yrityksen koko ratkaisee. Mikäli yrityksessäsi ei ole enempää kuin kolme palkansaajaa, toimintasi rajoittuu Suomen rajojen sisäpuolelle ja haluat turhasta paperityöstä eroon, suosittelemme tutustumaan Accountor Go -palveluun tarkemmin!

 

2. Säästä jopa 500 € vuodessa

Accountor Go maksaa toiminimelle vain 80 € ja osakeyhtiölle 120 € per kuukausi. Hinta sisältää kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä henkilökohtaisen kirjanpitäjän tuen aina kun sitä tarvitset. Perinteinen tilitoimisto voi maksaa yrittäjälle yli 2000 € vuodessa. Ei enää yllätyslaskuja – tiedät tasan tarkkaan mitä kirjanpitosi maksaa ja hinta pysyy samana tositteiden määrästä riippumatta.

 

3. Sinulle jää enemmän aikaa oikeisiin töihin

Maksa laskut suoraan Accountor Go -palvelun kautta niin tilitapahtumat kirjautuvat suoraan kirjanpitoosi. Palvelun käyttö ei vaadi sinulta ylimääräistä työtä – se nopeuttaa päivittäisiä toimenpiteitä ja säästää sinulta aikaa. Sinulle jää enemmän aikaa laskutettavan työn tekemiseen.

 

4. Saat neuvoja Accountor Go -tiimin kirjanpitäjiltä

Tapahtumat kirjaat itse suoraan palveluun, mutta kirjanpitäjämme varmistavat, että kaikki menee oikein. Olemme aina yhteydenoton päässä — voit koska tahansa kysyä neuvoja tai pyytää apua kirjanpitoon liittyen.

 

5. Elä kuititonta ja paperitonta elämää

Kuititon elämä alkaa nyt. Kuvaa kuitit matkapuhelimellasi ja liitä ne automaattisesti haettaviin tilitapahtumiin. Verkkolaskujen maksukin onnistuu helposti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa!

Kokeile palvelua ja hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa. Jätä yhteystietosi ja sovi aika 15 minuutin esittelylle. Näytämme miten palvelu toimii, vastaamme kysymyksiisi ja luomme sinulle käyttäjätunnukset.

Tarjous koskee vain uusia Accountor Go asiakkaita.