Sovellus ja kirjanpitotiimisi tekemä työ

Kiinteään kuukausihintaan

Toiminimelle

89

€ / kk
+ alv

Osakeyhtiölle

129

€ / kk
+ alv

 • Laskujen tekeminen ja lähettäminen
 • Ostolaskujen vastaanotto ja maksaminen
 • Kuittien kuvaaminen kännykällä
 • Tilitapahtumien seuranta ja käsittely
 • Ammattikirjanpitäjän tekemä kirjanpito
 • ALV-laskenta ja kausiveroilmoitus

Lisäpalvelujen hinnasto

Hinnasto voimassa 6.5.2019 alkaen
Tilinpäätös ja vuodenvaihdeilmoitukset 149 €/vuosi
Tuntilaskutteiset lisäpalvelut 75,50 €/h
Perusmuotoinen palkanlaskenta 25 €/kpl
Yhteisömyynti-ilmoitus 10 €/kpl
Yrityksen hallinnon pöytäkirja 10 €/kpl
Tietojen kopiointi järjestelmän ulkopuolelle 45 €/kpl
Ennakkoveron oikeellisuuden tarkastus/muutos (1 kerta/vuosi sisältyy) 45 €/kpl
Tulostuspalvelun kautta postitettu lasku 1,40 €/kpl
Maksuhäiriöiden tarkistus 2 €/kpl
Verkkolaskujen lähetys 0,49 €/kpl
Verkkolaskujen vastaanotto 0,49 €/kpl

Ensimmäinen kuukausi kirjanpitoa maksutta

Kirjanpito tarjotaan sinulle aina kiinteällä kuukausihinnalla sisältäen ohjelmistot ja kirjanpitotiimisi tekemän työn. Tositteiden, laskujen tai transaktioiden määrällä ei ole väliä. Ei enää yllätyslaskuja kirjanpitäjältä, Accountor Go -palvelun käyttäjänä tiedät aina mistä maksat. Palvelun käyttöönoton ja ensimmäisen kuukauden kirjanpitoa saat maksutta.

Varaa ilmainen esittely

Mikä Accountor Go on?

Accountor Go on kirjanpitopalvelu netissä, joka sisältää helppokäyttöisen sovelluksen lisäksi kirjanpitäjän palvelut kuukausikirjanpidosta tilinpäätökseen asti. Sovellus on kehitetty eri toimialojen tarpeisiin tiiviissä yhteistyössä näiden alojen sooloyrittäjien kanssa.

Kenelle Accountor Go sopii?

Accountor Go on alusta asti yksinyrittäjille suunniteltu palvelu. Yrityksesi voi olla toiminimi tai osakeyhtiö. Kirjanpitosi tehdään maksuperusteisesti, joka tarkoittaa enintään 500 000€ vuosittaista liikevaihtoa. Joitain toimiala- ja palkansaajakohtaisia rajoituksiakin on, mutta niitä voimme selvittää yhdessä kun otat meihin yhteyttä.

Mitä palvelun käyttäminen maksaa?

Accountor Go palvelussa on kiinteä kuukausihinta, joka sisältää kirjanpidon, sekä palvelun rajattoman käytön. Hinta on toiminimelle 89 € per kuukausi ja osakeyhtiölle 129 € per kuukausi (alv 0 %). Tositteiden, laskujen tai transaktioiden määrällä ei ole vaikutusta hintaan. Verkkolaskutransaktiotkin ovat edullisesti hinnoiteltuja. Tilinpäätös maksaa 149 €.

Miten aloitan palvelun käytön?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua pääsemään alkuun. Olemme yhteydessä nykyiseen kirjanpitäjääsi ja siirrämme kirjanpitosi Accountorille. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sinun täytyy vain valtuuttaa ohjeidemme mukaisesti pankkiyhteyksien avaaminen.

Osaanko käyttää palvelua?

Tämän voimme luvata: sovellus on todella helppokäyttöinen. Kaikki kuitit ja kulutositteet voi kuvata mobiililaitteella (puhelin tai tablet) ja kirjata muutamalla näpäytyksellä kirjanpitoon. Kuukauden päätteeksi ei tarvitse kävellä postilaatikolle, vaan aineiston voi yhdellä napinpainalluksella toimittaa kirjanpitäjälle.

Mikä on kirjanpitäjän rooli?

Kirjanpitäjä muodostaa kirjanpidon asiakkaan toimittamasta aineistosta ja laatii kausiveroilmoituksen materiaalin pohjalta verottajalle. Sinulle kirjanpitäjä toimittaa alv-laskun maksettavaksi ohjelmistoon, josta arvonlisäveron maksaminen onnistuu parilla klikkauksella. Kirjanpitäjä suorittaa myös tilikauden tilinpäätöksen sekä vuosi-ilmoituksen.

Pyydä ilmainen esittely

 • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
 • Täytä numero muodossa 040 123 1234

Opi lisää Accountor Go -palvelusta

Täytä yhteystietosi ja pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen. Avaa linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana.

Palvelu sopii sinulle, mikäli yrityksesi on toiminimi tai osakeyhtiö, jonka vuosittainen liikevaihto on alle 500 000 €

Miksi Accountor Go -palvelun käyttöönotto kannattaa?

 • Alusta asti yksinyrittäjälle suunniteltu palvelu
 • Kiinteä kuukausimaksu ilman yllätyksiä
 • Ammattikirjanpitäjä apunasi aina kun tarvitset
 • Pääset eroon paperikuiteista

Tarjous koskee vain uusia Accountor Go asiakkaita.

Taloushallintosi ammattilaiset

Haluatko oikeasti vastata kirjanpitosi ja taloushallintosi hoitamisesta yksin?
Anna sen sijaan 16 hengen ammattitaitoisen kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilaisen hoitaa se ja nuku yösi rauhassa.
Yrityksellesi sopivin kirjanpitäjä hoitaa juoksevan kirjanpidon ja kussakin taloushallintosi erikoistilanteessa tiimistä löytyy paras asiantuntija.