Sovellus ja kirjanpitotiimisi tekemä työ

Kiinteään kuukausihintaan

XS
Alle 20
tilitapahtumaa/kk
89
€ / kk
+ alv
S
20-50
tilitapahtumaa/kk
129
€ / kk
+ alv
M
50-120
tilitapahtumaa/kk
199
€ / kk
+ alv
 • Laskujen tekeminen ja lähettäminen
 • Ostolaskujen vastaanotto ja maksaminen
 • Kuittien kuvaaminen kännykällä
 • Tilitapahtumien seuranta ja käsittely
 • Ammattikirjanpitäjän tekemä kirjanpito
 • ALV-laskenta ja kausiveroilmoitus

Lisäpalvelujen hinnasto

Kirjanpidon tai palkanlaskennan tuntihintaiset lisätyöt 75,50 €/h

Autamme asiakkaitamme myös monissa muissa taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtävissä. Alla linkitetystä PDF:stä löytyy esimerkkejä tehtävistä, jotka hoidamme tuntihinnalla.

LISÄPALVELUHINNASTO (PDF)

*hinnat koskevat vain 1.7.2020 jälkeen tehtyjä sopimuksia.

Mikä Accountor Go on?

Accountor Go on kirjanpitopalvelu netissä, joka sisältää helppokäyttöisen sovelluksen lisäksi kirjanpitäjän palvelut kuukausikirjanpidosta tilinpäätökseen asti. Sovellus on kehitetty eri toimialojen tarpeisiin tiiviissä yhteistyössä näiden alojen sooloyrittäjien kanssa.

Mitä palvelun käyttäminen maksaa?

Accountor Go palvelussa on kiinteä kuukausihinta, joka sisältää kirjanpidon, sekä palvelun rajattoman käytön. Hinta on aina sopiva yrityksesi liiketoiminnan määrään. Jos sinulla on alle 20 tilitapahtumaa kuukaudessa, maksat palvelusta 89€/kk. Tilitapahtumien määrän ylittäessä 20, mutta ollessa alle 50 tilitapahtumaa kuukaudessa, maksat 129€/kk. Sitä enemmän (mutta alle 120) tilitapahtumaa kustantaa yrityksellesi 199€/kk. Verkkolaskutransaktiotkin ovat edullisesti hinnoiteltuja.

Osaanko käyttää palvelua?

Tämän voimme luvata: sovellus on todella helppokäyttöinen. Kaikki kuitit ja kulutositteet voi kuvata mobiililaitteella (puhelin tai tablet) ja kirjata muutamalla näpäytyksellä kirjanpitoon. Kuukauden päätteeksi ei tarvitse kävellä postilaatikolle, vaan aineiston voi yhdellä napinpainalluksella toimittaa kirjanpitäjälle.

Kenelle Accountor Go sopii?

Accountor Go on alusta asti yksinyrittäjille suunniteltu palvelu. Yrityksesi voi olla toiminimi tai osakeyhtiö. Kirjanpitosi tehdään maksuperusteisesti, joka tarkoittaa enintään 500 000 € vuosittaista liikevaihtoa. Joitain toimiala- ja palkansaajakohtaisia rajoituksiakin on, mutta niitä voimme selvittää yhdessä kun otat meihin yhteyttä.

Miten aloitan palvelun käytön?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua pääsemään alkuun. Olemme yhteydessä nykyiseen kirjanpitäjääsi ja siirrämme kirjanpitosi Accountorille. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sinun täytyy vain valtuuttaa ohjeidemme mukaisesti pankkiyhteyksien avaaminen.

Mikä on kirjanpitäjän rooli?

Kirjanpitäjä muodostaa kirjanpidon asiakkaan toimittamasta aineistosta ja laatii kausiveroilmoituksen materiaalin pohjalta verottajalle. Sinulle kirjanpitäjä toimittaa alv-laskun maksettavaksi ohjelmistoon, josta arvonlisäveron maksaminen onnistuu parilla klikkauksella. Kirjanpitäjä suorittaa myös tilikauden tilinpäätöksen sekä vuosi-ilmoituksen.

 • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
 • Täytä numero muodossa 040 123 1234

Opi lisää Accountor Go -palvelusta

Täytä yhteystietosi ja pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen. Avaa linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana.

Palvelu sopii sinulle, mikäli yrityksesi on toiminimi tai osakeyhtiö, jonka vuosittainen liikevaihto on alle 500 000 €

Loppuvuoden 2020 saat ensimmäisen kuukauden kirjanpitoa maksutta*

Miksi Accountor Go -palvelun käyttöönotto kannattaa?

 • Alusta asti yksinyrittäjälle suunniteltu palvelu
 • Kiinteä kuukausimaksu ilman yllätyksiä
 • Ammattikirjanpitäjä apunasi aina kun tarvitset
 • Pääset eroon paperikuiteista

* Maksat vain avausmaksun. Tarjous koskee vain uusia Accountor Go asiakkaita.

Taloushallintosi ammattilaiset

Haluatko oikeasti vastata kirjanpitosi ja taloushallintosi hoitamisesta yksin?
Anna sen sijaan 16 hengen ammattitaitoisen kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilaisen hoitaa se ja nuku yösi rauhassa. Yrityksellesi sopivin kirjanpitäjä hoitaa juoksevan kirjanpidon ja kussakin taloushallintosi erikoistilanteessa tiimistä löytyy paras asiantuntija.