Kirjanpidon hinta toiminimelle vain 80 € ja osakeyhtiölle 120 € per kuukausi

Tositteiden, laskujen tai transaktioiden määrällä ei ole väliä. Ei enää yllätyslaskuja kirjanpitäjältä, Accountor Go -palvelun käyttäjänä tiedät aina mistä maksat.

Pyydä ilmainen esittely  »

Voit säästää jopa 500 € kirjanpitokuluissa vuosittain

Esimerkkiasiakkaan kirjanpito tilitoimistossa

1700 €

hinta per vuosi

  • Kuukausimaksu 100 €
  • Tilinpäätös 500 €

Accountor Go

80 €

hinta per kuukausi

  • Kuukausikirjanpito
  • Tilinpäätös kirjanpitäjän tekemänä
  • Veroilmoitus kirjanpitäjän tekemänä
  • Laskujen maksu
  • Web-, tabletti- ja älypuhelinsovellukset
  • Ammattikirjanpitäjän tuki

Mikä Accountor Go on?

Accountor Go on kirjanpitopalvelu netissä, joka sisältää helppokäyttöisen sovelluksen lisäksi kirjanpitäjän palvelut kuukausikirjanpidosta tilinpäätökseen asti. Sovellus on kehitetty toimialayrittäjien tarpeisiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Mitä palvelun käyttäminen maksaa?

Accountor Go palvelussa on kiinteä kuukausihinta, joka sisältää kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä palvelun rajattoman käytön. Hinta on toiminimelle 80 € per kuukausi ja osakeyhtiölle 120 € per kuukausi (alv 0 %). Tositteiden, laskujen tai transaktioiden määrällä ei ole vaikutusta hintaan. Tiedät aina tasan tarkkaan mistä maksat.

Osaanko käyttää palvelua?

Tämän voimme luvata: sovellus on todella helppokäyttöinen. Kaikki kuitit ja kulutositteet voi kuvata mobiililaitteella (puhelin tai tablet) ja kirjata muutamalla näpäytyksellä kirjanpitoon. Kuukauden päätteeksi ei tarvitse kävellä postilaatikolle, vaan aineiston voi yhdellä napinpainalluksella toimittaa kirjanpitäjälle.

Kenelle Accountor Go sopii?

Accountor Go on alusta asti yksinyrittäjille suunniteltu palvelu. Yhtiömuodolla ei niinkään ole merkitystä, yrityksen koko ratkaisee. Mikäli yrityksessäsi ei ole enempää kuin kaksi palkansaajaa, toimintasi rajoittuu Suomen rajojen sisäpuolelle ja haluat turhasta paperityöstä eroon, suosittelemme tutustumaan Accountor Go -palveluun tarkemmin!

Miten aloitan palvelun käytön?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua pääsemään alkuun. Olemme yhteydessä nykyiseen kirjanpitäjääsi ja siirrämme kirjanpitosi Accountorille. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sinun täytyy vain valtuuttaa pankkiyhteyksien avaaminen.

Mikä on kirjanpitäjän rooli?

Kirjanpitäjä muodostaa kirjanpidon asiakkaan toimittamasta aineistosta ja laatii kausiveroilmoituksen materiaalin pohjalta verottajalle. Sinulle kirjanpitäjä toimittaa alv-laskun maksettavaksi. Kirjanpitäjä suorittaa myös tilinpäätöksen.

Hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa!

Kokeile palvelua ja hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa. Jätä yhteystietosi ja sovi aika 15 minuutin esittelylle. Näytämme miten palvelu toimii, vastaamme kysymyksiisi ja luomme sinulle käyttäjätunnukset.

Tarjous koskee vain uusia Accountor Go asiakkaita.