Kokemuksia – Accountor Go

Valokuvaaja Jere Hietala: ”Yrittäminen on minulle keino tehdä merkityksellisiä asioita”

Jere Hietala on kiinnostava ja moniulotteinen persoona. Hän on kansainvälisesti palkittu mainosvalokuvaaja, sarjayrittäjä, puhuja ja seikkailija.

Lue koko artikkeli

Jaakko Ojaniemi: ”Vain oma mielesi voi estää saavuttamasta unelmiasi”

Moni ammattiurheilija putoaa tyhjän päälle, kun urheilu-ura loppuu. Entinen ammattiurheilija Jaakko Ojaniemi varautui jo urheilu-uransa aikana uran jälkeiseen aikaan ja pyörittää nyt vuonna 2013 perustettua menestyvää liikunta-, ravinto- ja hyvinvointiyritystä.

Lue koko artikkeli

Maija Lukkari-Nyman: ”Vain yrittäjänä voin toteuttaa täysillä omaa visiota”

Helsinkiläinen Maija Lukkari-Nyman on vaimo ja kahden lapsen äiti, varatuomari, LKV ja sisustussuunnittelija sekä -toimittaja. Maija on aina ollut kiinnostunut monista asioista.

Lue koko artikkeli

Ekokampaamo Evergreenin Riina: ”Yrittäjyys on opettanut kärsivällisyyttä ja vastuunottoa”

Ekokampaamo Evergreen avasi ovensa loppukesästä 2017. Yrityksen perustaja Riina Palmén on toiminut yrittäjänä vuodesta 2000. Yrittäjäkokemusta on näin ollen jo 17 vuotta.

Lue koko artikkeli

Sähköinen taloushallinto ei ollutkaan kirosana

Espoon Tapiolassa toimivan Gleam Hair & Beautyn kosmetologi Piia Pokki perusti ensimmäisen oman liikkeensä jo 1990-luvun puolivälissä, joten kokemuksia yrittäjän elämästä on ehtinyt kertyä naiselle runsaasti.

Lue koko artikkeli

Parturi-kampaajan kirjanpito Go -palvelulla

Tänä vuonna Tytillä tulee täyteen 10 vuotta yrittäjänä. Siinä ajassa ehtii ehostaa monta asiakasta, mutta myös pyöritellä yrittäjälle tuttuja paperitöitä. Paperilaskut, viitenumerot ja kirjanpitäjäkirjeet ovat totta vie tulleet tutuksi.

Lue koko artikkeli