Accountor Go kokemuksia – Felt Fotografi

Accountor Go kokemuksia – Felt Fotografi

Asiakkaamme Lari Järnefeltin kokemuksia Accountor Go -palvelusta

”Se on parhaimmillaan niin, ettei mun tarvii miettiä sitä [taloushallintoa] ollenkaan”.

Näin kuvailee valokuvaaja Lari Järnefelt omaa taloushallintoaan ja kirjanpitoa. Hän käyttää Accountor Go -palvelua yhdessä Isoltan laskutusohjelman kanssa. Kaikki aineisto liikkuu sähköisessä muodossa kirjanpitoon muutaman napin painalluksella.

Lisäksi valintakriteerinä oli pilvipohjainen ohjelmisto, joka mahdollistaa liikkuvan ammattilaisen sujuvan työskentelyn.

”Mulla oli tarve ohjelmistolle, joka toimii laitteesta riippumatta siellä missä mä oon.”

Accountor Go -palvelussa hän hoitaa kuittien käsittelyn, maksaa laskut ja Isoltan laskutusohjelmalla hoituu myynti ja asiakkuudenhallinta.

Kirjanpidon ja kirjanpitäjälle sähköiset järjestelmät mahdollistavat tehokkaan työskentelyn ja ajantasaisemman taloushallinnon.

”Kirjanpidon aineiston lähetysvaiheessa nämä tositteet lajitellaan ja ne tulee sen mukaan kirjanpitoon oikeisiin paikkoihin, jolloin ne on helppo käsitellä ja löytää oikeista paikoista. Tämä nopeuttaa työskentelyä huomattavasti.” Katja Karju, kirjanpitäjä Accountor Go -tiimistä

Ota sinäkin käyttöön se vaivattomampi taloushallinto!

Kirjanpito palveluna 80 € / kk

Hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa!

Kokeile palvelua ja hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa. Jätä yhteystietosi ja sovi aika 15 minuutin esittelylle. Näytämme miten palvelu toimii, vastaamme kysymyksiisi ja luomme sinulle käyttäjätunnukset.

Tarjous koskee vain uusia Accountor Go asiakkaita.