Accountor Go kokemuksia

Accountor Go kokemuksia

Asiakkaamme Lari Järnefeltin kokemuksia Accountor Go -palvelusta

”Se on parhaimmillaan niin, ettei mun tarvii miettiä sitä [taloushallintoa] ollenkaan”.

Näin kuvailee valokuvaaja Lari Järnefelt omaa taloushallintoaan ja kirjanpitoa. Hän käyttää Accountor Go -palvelua yhdessä Isoltan laskutusohjelman kanssa. Kaikki aineisto liikkuu sähköisessä muodossa kirjanpitoon muutaman napin painalluksella.

Lisäksi valintakriteerinä oli pilvipohjainen ohjelmisto, joka mahdollistaa liikkuvan ammattilaisen sujuvan työskentelyn.

”Mulla oli tarve ohjelmistolle, joka toimii laitteesta riippumatta siellä missä mä oon.”

Accountor Go -palvelussa hän hoitaa kuittien käsittelyn, maksaa laskut ja Isoltan laskutusohjelmalla hoituu myynti ja asiakkuudenhallinta.

Kirjanpidon ja kirjanpitäjälle sähköiset järjestelmät mahdollistavat tehokkaan työskentelyn ja ajantasaisemman taloushallinnon.

”Kirjanpidon aineiston lähetysvaiheessa nämä tositteet lajitellaan ja ne tulee sen mukaan kirjanpitoon oikeisiin paikkoihin, jolloin ne on helppo käsitellä ja löytää oikeista paikoista. Tämä nopeuttaa työskentelyä huomattavasti.” Katja Karju, kirjanpitäjä Accountor Go -tiimistä

Ota sinäkin käyttöön se vaivattomampi taloushallinto!

Kirjanpito palveluna 89 € / kk

Varaa esittely ja kuule lisää Accountor Go -palvelumme hyödyistä juuri sinulle

 
  1. Täyttämällä yhteystietosi pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan
  2. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen
  3. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana. Avaa sähköpostiisi saamasi linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään.

Accountor Go -palvelu on kehitetty yhdessä yrittäjien kanssa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille (1-3 työntekijää, liikevaihto enintään 500t€). Helpolla ohjelmistolla pääset eroon papereiden pyörittämisestä, kirjanpitotiimi ja Accountorin lisäpalvelut tuovat leveät hartiat myös kasvaville yrityksille ja kiinteällä hinnoittelumallilla vältät yllätykset.

Tule asiakkaaksi nyt ja saat avauksen maksutta sekä ensimmäisen kuukauden kirjanpidon ilman veloitusta (säästösi vähintään 178 euroa).

  • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
  • Täytä numero muodossa 040 123 1234