Accountor Go on kiinteähintainen
kirjanpitopalvelu sooloyrittäjälle

Saat käyttöösi helppokäyttöisen ohjelmistomme (Procountor Solo) sekä
Accountor Go -tiimin tuottaman kirjanpidon. Hinta alkaen 89 €/kk.

Varaa ilmainen esittely

Avaus ja ensimmäinen kuukausi veloituksetta

Hanki Accountor Go -palvelu käyttöösi nyt niin saat palvelun avauksen sekä ensimmäisen kuukauden kirjanpidon ilman veloitusta (etusi vähintään 178 €). Kirjanpidon vaihtaminen on nyt helpompaa kuin luuletkaan. Varaa esittely, niin kerromme lisää!

Accountor Go -palvelu sopii sinulle, jos yrityksesi on toiminimi tai osakeyhtiö,
jonka liikevaihto on enintään 500 000 €

Helppoa arkea asiantuntijoidemme tuella

Monipuolinen sovellus yrityksesi talousasioiden joustavaan hoitamiseen

Hoida yrityksesi
talousasiat näppärästi


Kuvaa kuitit, maksa ostolaskut, tee myyntilaskut, toimita myyntiraportit, ilmoita palkat, seuraa tilitapahtumia sekä toimintasi kehittymistä. Kaikki toiminnot mitä tarvitset yhdessä helppokäyttöisessä sovelluksessa.

Tehokasta taloushallintoa mobiilissa

Ei vain sovellus vaan aito kumppani yritystoimintasi tukena

Kirjanpitotiimin tuki ja
lisäpalvelut tarpeisiisi


Kirjanpidon ammattilaisemme huolehtivat kirjanpidosta ja alv-ilmoitusten tekemisestä toimittamasi aineiston pohjalta. Jos tarvitset lisätukea tai apua toimintaasi, niin Accountor asiakkaana sinulla on aina pääsy toimialan laajimpaan lisäpalveluvalikoimaamme.
Kirjanpitäjän tuki kuuluu palveluun

Selkokieliset raportit

Lisäpalveluna Oivallusraportti 10 €/kk


Useat yrittäjät kokevat perinteisen tulos- ja taseraportin hahmottamisen hankalaksi. Oivallusraportti muuttaa taloushallinnon tunnusluvut ”selkokielisiksi”. Teemme sinulle tunnuslukujen perusteella sanallisia huomioita ja kehitysehdotuksia siitä, mitä luvut tarkoittavat ja mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

Voit tilata Oivallusraportin kylkeen myös Talousapu-palvelun, jossa saat neuvontaa toivomassasi asiassa talousammattilaiseltamme.

Lue lisää Oivallusraportti- ja Talousapu-lisäpalveluistamme: OIVALLUSRAPORTTI JA TALOUSAPU (PDF).

Oivallusraportti esimerkkiasiakas

Accountor Go kokemuksia

"Se on parhaimmillaan niin, ettei mun tarvii miettiä sitä [taloushallintoa] ollenkaan". Näin kuvailee valokuvaaja Lari Järnefelt omaa taloushallintoaan ja kirjanpitoa. Hän käyttää Accountor Go -palvelua yhdessä Isoltan laskutusohjelman kanssa. Kaikki aineisto liikkuu sähköisessä muodossa kirjanpitoon muutaman napin painalluksella.

Lue koko artikkeli

Vastaanota verkkolaskuja

Saat verkkolaskuosoitteen, johon vastaanotat laskut. Ne on helppo maksaa ja toimittaa kirjanpitoon. Myös paperiset laskut voit kuvata ja lisätä maksettavaksi näppärästi.

Kuvaa kuitit ja liitä ne tilitapahtumiisi

Kuvaa kuittisi aina saadessasi kuitin käteesi. Ne pysyvät hyvässä järjestyksessä ja on helppo toimittaa kirjanpitäjällesi.

Luo ja lähetä laskuja

Sisältyvällä laskutusohjelmalla teet ja lähetät laskut asiakkaillesi verkkolaskuina, sähköpostina tai paperisena. Saapuvat suoritukset kohdistuvat kirjanpitoosi automaattisesti.

Lähetä aineistot kirjanpitäjällesi

Ohjelmisto varmistaa kanssasi kaikki tarvittavat aineistot tuloistasi ja kuluistasi ja saat lähetettyä ne kirjanpitotiimillesi suoraan ohjelman sisältä.

Varaa ilmainen esittely
Ei määräaikaa, ei sitoumuksia, ei luottokorttia.

Parturi-kampaajan kirjanpito Go -palvelulla

Tänä vuonna Tytillä tulee täyteen 10 vuotta yrittäjänä. Siinä ajassa ehtii ehostaa monta asiakasta, mutta myös pyöritellä yrittäjälle tuttuja paperitöitä. Paperilaskut, viitenumerot ja kirjanpitäjäkirjeet ovat totta vie tulleet tutuksi.

Lue koko artikkeli

Kiinteään kuukausihintaasi sisältyy sovellus
sekä kirjanpitotiimisi tekemä työ

Toiminimi / osakeyhtiö
hinta alkaen vain

89

€ / kk
+ alv

 • Laskujen tekeminen ja lähettäminen
 • Ostolaskujen vastaanotto ja maksaminen
 • Kuittien kuvaaminen kännykällä
 • Tilitapahtumien seuranta ja käsittely
 • Ammattikirjanpitäjän tekemä kirjanpito
 • ALV-laskenta ja kausiveroilmoitus

Varaa esittely ja kuule lisää Accountor Go -palvelumme hyödyistä juuri sinulle

 1. Täyttämällä yhteystietosi pääset varaamaan kalenteristamme sinulle sopivan esittelyajan
 2. Ennen tapaamista saat sähköpostiisi linkin etäyhteyden avaamiseen
 3. Asiantuntijamme soittaa sovittuna ajankohtana. Avaa sähköpostiisi saamasi linkki tietokoneellasi, jotta voimme näyttää sinulle, kuinka palvelua käytetään.

Accountor Go -palvelu on kehitetty yhdessä yrittäjien kanssa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille (1-3 työntekijää, liikevaihto enintään 500t€). Helpolla ohjelmistolla pääset eroon papereiden pyörittämisestä, kirjanpitotiimi ja Accountorin lisäpalvelut tuovat leveät hartiat myös kasvaville yrityksille ja kiinteällä hinnoittelumallilla vältät yllätykset.

Tule asiakkaaksi nyt ja saat avauksen maksutta sekä ensimmäisen kuukauden kirjanpidon ilman veloitusta (säästösi vähintään 178 euroa).

 • Tämän lomakkeen täyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn, että Accountor voi olla yhteydessä minuun. Tietoja siitä, miten Accountor käsittelee henkilötietoja, on saatavilla Accountorin tietosuojaselosteelta.
 • Täytä numero muodossa 040 123 1234

Taloushallintosi ammattilaiset

Haluatko oikeasti vastata kirjanpitosi ja taloushallintosi hoitamisesta yksin? Anna sen sijaan ammattitaitoisen kirjanpitotiimimme hoitaa se puolestasi ja nuku yösi rauhassa. Me huolehdimme siitä, että tiimistämme löytyy paras asiantuntija myös taloushallintosi erikoistilanteisiin.